fbpx

Wie zijn wij?

Leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen.

Op deze pagina kom je meer te weten over Sinterklaas, de Pieten en natuurlijk Ozosnel het lieve paardje van Sinterklaas. Ben jij ook zo benieuwd wat de lievelingskleur is van Liedjespiet en wat de hobby’s zijn van Regelpiet? Lees dan snel verder en kom erachter waar de Sint en jouw favoriete Pieten blij van worden.

DJ-Piet-Circle

DJ Piet

Vindt muziek en feestjes tof

Mijn naam is DJ Piet. Het allercoolste vind ik muziek draaien en feestjes geven. Ik ben dol op de kleur groen. Samen met Liedjes Piet luister ik graag naar de nieuwste muziek. Vind jij muziek ook zo leuk? Dans en zing dan samen met ons mee tijdens de Sinterklaasshow Sint & Show.

Sinterklaas-Circle

Sinterklaas

De allergrootste kindervriend

Mijn naam is Sinterklaas. Ieder jaar kom ik in november met Pakjesboot 12 vanuit Spanje naar Nederland. Op Sinterklaasavond zorg ik er samen met mijn Pieten voor dat iedereen een mooi cadeautje krijgt. Mijn hobby’s zijn genieten van de zon in Spanje en cadeautjes geven aan lieve kinderen.

Liedjes-Piet-Circle

Liedjes Piet

Vrolijk zingen en dansen

Mijn naam is Liedjes Piet. Ik zing en dans heel de dag. Ik schrijf zelf ook liedjes en die laat ik dan horen aan Praatjes Piet. Ik eet graag fruit en mijn lievelingskleur is lila.Vind jij zingen ook zo leuk? Laat je mij dan weten wat jouw favoriete liedje is? Dan zingen we deze samen tijdens een van de shows.

Praatjes-Piet-Circle

Praatjes Piet

Stopt nooit met praten

Mijn naam is Praatjes Piet. Soms praat ik een beetje teveel. Ik ga dan van de hak op de tak en vergeet wat ik eigenlijk wilde vertellen. En dan zijn mijn Pieten vriendjes een beetje boos. Ik eet graag spekjes en ik help Koks Piet soms met koken. Kom jij snel een praatje met mij maken?

Sport-Piet-Circle

Sport Piet

Sporten en bewegen is gezond

Mijn naam is Sport Piet. Ik geef de andere Pieten sportles en zorg dat ze fit blijven. Zit jij ook op een sport? Ik ben benieuwd of je mij dan wat kunt leren. Zullen we samen wat sport oefeningen doen als ik je zie? Mijn hobby’s zijn zwemmen en trainen in de sportschool.

Surprise Piet

Dol op verrassingen

Mijn naam is Surprise Piet. Ik pak alle cadeautjes in voor pakjesavond en ben altijd op zoek naar nieuwe verrassingen. Ik hoop dat ik jou kan verrassen met een mooi cadeau op sinterklaasavond. Badminton en goochelen zijn mijn hobby’s. Laat je mij weten waar jij van houdt?

Stress Piet

Is altijd te laat

Mijn naam is Stress Piet. Ik ben altijd aan het stressen om op tijd te komen en wil alles zo goed mogelijk doen. Ik ben bang om dingen te vergeten en raak daar dan weer over in de stress! Gelukkig helpt Regel Piet mij vaak zodat ik alles op orde heb. Mijn hobby’s zijn film kijken en uitslapen. Vertel eens… Ben jij ook wel eens gestrest?

Regel Piet

Heeft alles tip top op orde

Mijn naam is Regel Piet. Ik hou er van om alles te regelen en tip top op orde te hebben. Ik maak ver van tevoren schema’s voor alle pieten zodat de pakjes op tijd klaar zijn, Pakjesboot 12 gereed is voor vertrek en het Grote Boek is bijgewerkt voor Sinterklaas. Mijn hobby’s zijn puzzelen en opruimen. Waar word jij blij van?

Glitter Piet

Zet de mooiste glitter tattoos

Mijn naam is Glitter Piet. Het allermooiste van de hele wereld zijn glitters! Al die glinsters overal. Ik vind het heel leuk om glitter tattoos te zetten bij kinderen in heel veel verschillende kleuren. Mijn lievelingskleur is paars. Wat is jouw favoriete kleur? Ik hoop je snel tijdens de show te zien, dan neem ik al mijn glitters mee!

Koks Piet

Heerlijk met een toefje slagroom

Mijn naam is Koks Piet. Ik kook graag allerlei lekkere dingen voor mijn Pieten vriendjes en de Sint. Ik bak graag pepernoten, kruidnoten en speculaaspoppen! Warme chocolademelk met een toefje slagroom is mijn favoriet. Heerlijk!

Pakjes Piet

Pakt hele dagen cadeautjes in

Mijn naam is Pakjes Piet. Ik verzamel alle lijstjes van alle kinderen en zorg ervoor dat iedereen de juiste pakjes krijgt op Pakjesavond. Ik vul alle zakken voor Sinterklaas en de Pieten zodat ieder huis de juiste cadeautjes ontvangt. Ik hou van inpakpapier en zorg er altijd voor dat ieder pakje er perfect uitziet! Laat jij mij weten wat jouw favoriete pakje van dit jaar is?

Ozosnel

De braafste schimmel van het land

Mijn naam is Ozosnel, ik rijd de Sint over alle daken in Nederland. Pakjes dragen is mijn werk en zo zachtjes mogelijk lopen is mijn specialiteit! Ik hou van lekker snoepen onderweg. Wortels, appels, hooi, brood, ik lust het allemaal. Af en toe pak ik stiekem een kruidnootje, maar Paardenpiet zegt dat dat slecht is voor mijn gebit! Snoep jij ook weleens stiekem?

Wij verzorgen huisbezoeken en spetterende bedrijvenshows
in Dordrecht en omstreken.

Of je nu op zoek bent naar een swingende Pietendisco, een spannende Sinterklaasshow of een ontmoeting met Sint en Piet; Sint & Show biedt het allemaal!