fbpx

Huisbezoeken

Het is dit jaar ook weer mogelijk om huisbezoeken te boeken. Tijdens deze bijzondere gelegenheden zullen de Sint en twee van zijn vrolijke Pieten jullie thuis bezoeken. Zing en dans samen met Liedjes Piet, en laat je meeslepen door de spannende verhalen van Praatjes Piet. Natuurlijk zullen de Pieten niet vertrekken voordat ze een vrolijk ingepakt cadeautje hebben uitgedeeld. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Huisbezoek reserveren

Reserveer hier jouw bijzondere huisbezoek en maak deze Sinterklaasperiode extra speciaal door Sinterklaas en twee Pieten in te huren voor een bezoek van 30 minuten. Wil je liever alleen twee vrolijke Pieten voor het bezoek? Dat kan ook! Via het onderstaande formulier kun je eenvoudig een aanvraag indienen voor een specifieke dag en tijdstip waarop de Sint en/of Pieten bij jou thuis langskomen.

Houd er rekening mee dat de opgegeven tijd jouw voorkeurstijd is. Ons toegewijde team zal zijn best doen om aan al jullie wensen te voldoen. Indien nodig kunnen wij een alternatieve tijd voorstellen, zodat we zo goed mogelijk kunnen inspelen op de planning van de huisbezoeken.

Binnenkort nemen wij contact met je op om de verdere invulling van het huisbezoek te bespreken en de definitieve tijd af te stemmen. Of je nu kiest voor een bezoek van Sinterklaas en twee Pieten of alleen de Pieten, wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Vul het formulier in en laat ons samen met jou de perfecte Sinterklaasviering creëren!

Huisbezoek 30 minuten
Sint en twee Pieten inhuren voor 30 minuten bedraagt €100,-
Twee pieten inhuren voor 30 minuten bedraagt € 60,-

Wat vinden zij van Sint & Show!

Dalley

08-12-2022

Wat was het leuk! 3 mooie Pieten en een schitterende Sinterklaas. Onze meiden hebben enorm genoten! Pieten en de Sinterklaas maakten leuk contact met de kinderen. Echt top! Volgend jaar zeker weer! Dank jullie wel!
10 / 10

Roos knoote

08-12-2022

Zoals altijd waren jullie weer geweldig! De make-up, de pakken en het rollenspel doen jullie echt waanzinnig!
10 / 10

Christel Talmon

08-12-2022

Het was top! We hebben genoten.
10 / 10

Elisa zoeteman

08-12-2022

Wij vinden dat jullie het altijd erg leuk doen voor jong en oud. Ga zo door!! Wij hebben echt een topdag gehad! Ook de kleding is altijd erg goed en mooi!!
10 / 10