fbpx

Bedrijvenshow Sint en Pieten

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsbezoek van Sint en Pieten? Bij Sint & Show ben je aan het juiste adres! Wij bieden een scala aan mogelijkheden die we graag bij jou op locatie verzorgen. Dankzij onze nauwe samenwerkingen met diverse partners zijn de opties werkelijk eindeloos. Hieronder presenteren we met enthousiasme de diverse keuzes die we aanbieden.

Op zoek naar een bedrijfsbezoek van Sint en Pieten? Onze interactieve Sinterklaasshow is een exclusieve beleving! De Pieten betoveren het publiek met een spetterende show en toveren een lach op het gezicht van ieder kind. Van de meest meeslepende Sinterklaasmuziek tot de meest hilarische danspasjes, en van het uitdelen van overheerlijk strooigoed tot het meedoen aan spannende spelletjes – de beleving is compleet. Bovendien kunnen we aan het einde van de show ook cadeautjes uitdelen aan alle aanwezige kinderen. Voor deze show werken we nauw samen met een professioneel licht- en geluidsbedrijf om een verbluffende show neer te zetten.

Zowel de kinderen als de medewerkers zullen zich uitstekend vermaken met de Pieten, waardoor een gezellige middag gegarandeerd is.

Natuurlijk mag een persoonlijk bezoek van Sinterklaas niet ontbreken. Na de spetterende show is er de mogelijkheid om Sinterklaas en zijn trouwe Pieten te ontmoeten en te begroeten.

En er is meer! Wil je een blijvende herinnering creëren aan deze speciale dag?  Wij werken samen met professionele fotografen die de kinderen op de foto zetten, samen met Sinterklaas en de Pieten. De foto’s kunnen achteraf digitaal worden aangeleverd, zelfs voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Twijfel niet langer en kies voor een uniek bedrijfsbezoek van Sint & Show, waar plezier, interactie en betovering samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je evenement tot in de puntjes te plannen!

Vragen over de show? Neem contact met ons op!

Sint & Show!

Laat medewerkers en hun kinderen genieten van een spetterende sinterklaasshow op het werk. Deze volledige interactieve show is een feest voor jong en oud. Ontmoet en begroet Sint en Pieten, zing en dans mee tijdens de Pietendisco en geniet van de grappige toneelstukjes van ervaren en professionele Pieten. Bekijk de video hiernaast voor een impressie van de bedrijvenshow.

Sinterklaasshow bij bedrijven
De Pieten geven een fantastische interactieve show en toveren een lach op het gezicht van ieder kind. Van de leukste Sinterklaasmuziek tot de meest gekke dansjes en van het uitdelen van het lekkerste strooigoed tot het doen van spannende spelletjes.

Wat zit erbij?

  • 90 minuten show met Sinterklaas
  • 4 professionele Pieten
  • Volledige LED TV DJ show
  • Bewegend en gekleurd licht
  • Geluidsset tot 150 personen
  • Geluidstechnicus (de Pieten en Sint zijn versterkt middels draadloze microfoons)
  • Muziek, zang, dans, toneelstukjes en spelletjes
  • Strooigoed
  • Sinterklaastroon
  • Sinterklaasdecoratie

Vanaf € 1695,-

Al onze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief 50km reiskosten vanaf Dordrecht, daarna berekenen wij € 0,50 per km.

Tips voor het organiseren van een Sinterklaasfeest op het werk

Leuk dat jullie er aan denken om een sfeervol Sinterklaasfeest op het werk te organiseren. We staan klaar om je te voorzien van nuttige tips waar je alvast over kunt nadenken ter voorbereiding.

Datum
Een Sinterklaasfeest hoeft niet per se in het weekend plaats te vinden. Onze Sint en Pieten zijn doordeweeks ook beschikbaar, waardoor je flexibiliteit hebt in het kiezen van een geschikte dag. Denk hierbij aan een gezellige woensdag- of vrijdagmiddag, wat eveneens uitstekende opties zijn om te overwegen.

Aantal gasten
Stel jezelf de vraag: hoeveel gasten wil je uitnodigen? Gaat het om een grootschalig familie-evenement of gaat jullie voorkeur uit naar een informele Sinterklaasborrel? Het is belangrijk om te bepalen hoeveel kinderen en volwassenen jullie verwachten. Zodra je hierin helderheid hebt, kun je een weloverwogen keuze maken voor de meest geschikte optie voor jullie bedrijfs-Sinterklaasfeest.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken hoe wij kunnen bijdragen aan jullie onvergetelijke bedrijfs-Sinterklaasviering!

Vragen over de show? Neem contact met ons op!

Wat vinden zij van Sint & Show

Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid

05-12-2022

De Sinterklaasshow was weer geweldig! De kinderen hebben weer genoten! Ook dit jaar was er weer een mooi verhaal, met een zeer professionele cast.
10 / 10

Hockeyclub DMHC

30-11-2022

Ruim 125 jongste leden en hun broertjes en zusjes wachtten afgelopen vrijdagmiddag in het clubhuis van de hockeyclub DMHC gespannen op de Sint en zijn pieten. Ze zouden toch wel komen?!? De opluchting was groot toen Sint, Praatjes Piet, DJ Piet, Liedjes Piet, Stress Piet en Regel Piet de weg naar onze club hadden weten...
10 / 10

Schouten Zekerheid

29-11-2022

Hele leuke Sint die snel connect met kinderen maar ook de vaders en moeders (en directie) op leuke wijze toespreekt. Ook het taalgebruik is helemaal van deze tijd en de Pieten doen ook leuke dansjes met de kinderen.
10 / 10

Verkeersschool Wierks

28-11-2022

Jaren hebben wij zelf het Sinterklaasfeest voor ons personeel georganiseerd. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om het uit handen te geven en kozen voor een Sinterklaasshow via Sint & Show. Het was in 1 woord GEWELDIG! De kinderen maar zeker ook de volwassenen hebben ervan genoten. Wij zijn zeker van plan om volgend jaar...
10 / 10